Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2009 00:02 - Васил Бовянски: Лесно е, когато знаеш как
Автор: rosibel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2780 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.06.2011 08:31


I Държи на мнението и оценката на родителите си
I За него е много важно вкъщи да се чувства добре
I "Ромео" все още не е открил "Жулиета"

Младият актьор Васил Бовянски, познат ни от рекламите на Вивател, всяка неделя ни съветва как да направим дома си по-уютен. Завършил е НАТФИЗ и освен на малкия екран можете да го видите и в постановката “Телефонът”. "В свои води се чувствам пред публика, независимо дали е на театралната сцена или пред камера. Важното е да се занимавам с това, което харесвам", казва Васко. В личен план водещият ни издаде една малка тайна - все още не е открил идеалната за него жена. Ако искате да го спечелите, трябва да бъдете амбициозна, красива, с чувство за хумор и какво ли още не! В свободното си време Васко задължително ходи на театър, а иначе обича местата, където няма много шум и хора, за да си почива от напрежението, натрупано през седмицата.

Театърът или ТВ ти носят по-голямо удовлетворение?
Има голяма разлика между театъра и телевизията. Двете са много различни и аз не мога да ги сравнявам, различни емоции предизвикват в мен.
Как се стигна до решението да станеш тв водещ?
Обадиха се да ме поканят на кастинг за предаването по една кабелна ТВ и реших да отида да се пробвам, те ме харесаха и започнах да водя предаването. Отначало беше малко трудно, но ми хареса и свикнах и започнах да се забавлявам. Тогава разбрах, че искам да работя в ТВ като водещ.

С какво те провокира предаването “Мисия моят дом”?
Това е един амбициозен проект, който от самото начало ме амбицра. На първия разговор с продуцентите от “Babel Communications” разбрах, че мислим в една посока да направим едно предаване на много високо ниво, което всеки път да става по-добро и да показва на публиката правилния начин на работа за постигането на страхотни резултати.

Разкажи ни как се реализира предаването? 
Мога да разкажа нещо от строителната площадка. Предаването се прави в студио, но всичко, което вижда зрителят на екрана, наистина се случва. Всеки процес се показва така както той трябва да се случи и в реална ситуация.

По какъв начин се прави подбора на това, което се излъчва?
Естествено, че без спонсори, това предаване не би могло да се реализира. Основните спонсори на предаването са Henkel – строителни и лепилни технологии, Praktiker, Skil, Gelan. Нашите консултанти и архитекти предлагат идеи, които се реализират в студиото. Ще видите дори градина, която наистина се полива, защото така се прави.

Какво може да научи зрителят?
Това, което продуцентите на предаването стремят да покажат на зрителите не са отделни операции от строително-ремонтните работи, а цялостни системи и решения за извършването на дадена операция. В предаването се дават идеи, които всеки може да използва и да разработи в съответствие с конкретни ситуации. Много е важно хората да разберат, че правилното изполване на материалите е от съществено значение за крайния резултат.

Ролята, която мечтаеш да изиграеш?
Бих искал да играя в български филми. За сега съм участвал само в чужди продукции (италиански и американски), а за роля не съм мислил, но е важно да я изиграя добре и публиката да я хареса.

Какво обичаш да правиш в свободното време?
В момента нямам много свободно време, но обичам да спортувам. Ходя на фитнес, а като имам време задължително и на театър, иначе обичам да ходя на места, където няма много шум и хора, за да си почина от напрежението, натрупано през седмицата.

Идеалната жена за теб е...? Откри ли я вече?
За мен идеалната жена е амбициозна, красива, с чувство за хумор, интересуваща се от изкуство, позитивно настроена към хората около себе си. А сега разбрах защо не съм я открил.

Кой е човекът, който те подкрепя във всяко начинание и на чието мнение държиш?
Родителите ми, държа на тяхното мнение и оценка, освен това имам много приятели и тяхното мнение е важно за мен.

Държиш ли на домашния уют?
Мястото, на което се чувствам спокоен, мястото на което се отпускам. Нямам сега много време за поддържане на домашния уют, но иначе за мен е много важен да се чувствам добре. В предаването показваме страхотно неща за постигане на домашния уют.

За финал, пожелай нещо на читателите?
Желая им много здраве и винаги да са позитивно настроени, за да им се случват хубави неща и не забравяйте, че всяка неделя от 12:30 по Нова ТВ може да гледате “Мисия Моят дом”.

Публикувано във Вестник за дома - брой 27 /05.07-11.07.2007/



Тагове:   интервю,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rosibel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1019667
Постинги: 85
Коментари: 12
Гласове: 262
Архив
Блогрол