Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2009 21:08 - Робин Кафалиев: Който мисли ясно - говори ясно!
Автор: rosibel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4647 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.06.2011 08:29


image

I Мотивира го оценката на хората 
I Избира съпругата си по физически данни
I Щастливо женен, с дете и тъща

Всички го познаваме, какво повече трябва да кажем освен просто – Робин. За тези, които не знаят, той е кръстен на приятеля на Мечо Пух – Кристофър Робин. “Много обичам това, с което се занимавам през последните години в телевизията, а театъра си го обичам много, но откъде да намеря време и за него? А киното... да мине още малко време, пък ще видим”, казва водещият с папионка. Той е бил театрален актьор, но зарязва занаята заради шоубизнеса. И понеже обича животните прави единственото по рода си шоу у нас “Най-смешните животни на планетата”. През последните години забавлява зрителите и с новогодишните програми “Звездна нощ” и “Аламинут”.

Трудностите и провокациите, които срещате в телевизията като водещ, режисьор и продуцент?
Колкото повече стават ангажиментите, толкова повече стават и трудностите. Но това си е в реда на нещата. Важното е да не залиташ много-много в една или друга посока. Да уцелиш баланса, пък дори и да се наложи да пожертваш нещо, което на теб лично много ти се нрави. Защото колкото и перфектен вкус и преценка да имаш, винаги трябва задължително да се съобразяваш с публиката.

Разкажете ни нещо от кухнята на предаването?
В това, което виждате има три големи заблуди: 1. Мястото, на което снимаме, изглежда голямо, а всъщност е много малко. 2. Да подбреш, подредиш и добавиш авторски текст на клипчетата изглежда много бързо и лесно, а всъщност е ужасно бавно и много, много трудно. 3. На пръв поглед изглежда, че предаването се преправя от някои американски и английски версии, а всъщност няма нищо общо с тях. (освен, до някъде, тематиката).

Как успявате да съчетавате всички ангажименти?
Основно се занимавам с правене на телевизия и (когато успея) с детето си. А що се отнася до ангажиментите – кой е казал, че успявам да ги съчетая?!

Откъде идва мотивацията ви? 
Оценката на хората! Това е най-важното! Щом им харесва това, което правя – значи съм уцелил десетката! А като спрат да се радват – значи край!

Чрез вашето предаване вие развеселявате зрителите. А вие на какво се смеете, какво ви забавлява?
На същото. На абсолютно същото! Е, разбира се, и на някои мъдри решения и неповторими ситуации, с които всички ние се сблъскваме в ежедневието, от сферата на политическия, икономическия и обществен живот. 

image

Ревнуват ли ви вкъщи?
Мисля, че... не. Обаче на жени и деца можеш ли да имаш вяра?

Какъв житейски урок бихте дали на сина си? Искате ли да върви по вашия път?
Иска ми се да е здраво и щастливо момче. Останалото той ще си го оправи! А що се отнася до “моя път” – ако иска, нека върви, но ще е по-добре да го постига с по-малко усилия от мен... и при малко по-различни условия.

Как избрахте съпругата си?
Избрах я по физически данни. Доста... атрактивна... мацка! А за качествата – не знам! Едно е сигурно – по всички професионални и житейски въпроси и двамата имаме становища и мнения и те никога, ама никога (колкото и да е странно) не се различават!

Домът за вас е...?
Място, на което искам да отида, за да си почина и отдам на семейството си, но до което твърде рядко и твърде за кратко стигам.

Вашето пожелание за нашите читатели?
Който мисли ясно – говори ясно! Пожелавам на всички да могат да говорят... ЯСНО!


 

Публикувано във Вестник за дома - брой 32 /9.08-15.08.2007/


 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rosibel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1019261
Постинги: 85
Коментари: 12
Гласове: 262
Архив
Блогрол