Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2009 14:40 - Митко Маринов: Това, което не ни убива, ни прави по-силни
Автор: rosibel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5716 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.06.2011 08:29


 image

I Не бих променил нищо в живота си
I Старомоден съм по отношение на брака
I Искам да имам приятелка, за да спорим с нея

Може би доста хора си мислят, че е много лесно да водиш предаване. Всъщност не е така - изисква се много концентрация, свежо настроение, положителна нагласа и голяма усмивка. Ако успееш да плениш човека, когото си поканил и го накараш да се усмихва и ако зрителят не превключи канала – означава, че си си свършил добре работата, казва водещият на 3-часовия сутрешен блок Weekend по Диема 2. Митко Марков приема тази не лека задача малко скептично, по простата причина, че е финансист по професия. Но явно продуцентката Нина Никол е доста убедителна, тъй като от август Митко започва работа като организатор в най-новата модна агенция „Евромодел“, пак при нея. Явно водещият е доста отдаден на работата, тъй като ръководи и студио за професинално фото и видео заснемане. Работя от 08.00 до 20.00 часа, после купон, малко сън и повторение на същото, казва Митко. Приятелка в момента нямам и като се замисля: „Причината е в мен“, признава си чаровникът.

Разкажете ни как станахте водещ?
Главната причина за това Митко Марков да е водещ на "Weekend" се казва Нина Никол, повярвайте ми много убедителна млада жена. В интерес на истината приех предложението малко скептично, но както казах Нина e достатъчно хитра, за да ме "подлъже", не е нужно да добавям и колко колоритна и привлекателна жена е тя.

В екипa, в който работите, има повече жени. Лесно ли се работи с жени?
Да наистина има много жени, дори прекалено. Ами аз си работя добре с тях. Истински ги уважавам, обичам много Инна и Кари, които са до мен пред камерите, смятам, че с тях сме много близки и се подкрепяме винаги.

С какво е по-различен сутрешния блок на ДИЕМА от другите ТВ?
Е как какво, прецедент е магазинно предаване да е на живо и то 3 часа, това изисква много работа на целия ни "малък сладък и пухкав екип" - така се изразява Сесил, една от наште сценаристки. Пред екрана виждате едни красиви млади хора в лицето на мен, Инна и Кари, които са готови на всичко за вас, а зад камерите е уникалният екип, който се труди за вас от понеделник до неделя.

Ако можехте да си избирате колегите, какви щяха да бъдат те?
Тези си ми харесват, с чиста съвест казвам: Не бих сменил за нищо на света.

Бихте ли пробвали да работите в печатна медия?
Защо не, например в Playboy.

image

Смятате ли, че външният вид е от решаващо значение за водещия на ТВ предаване?
От голямо значение е външният вид на един водещ. Тук не става въпрос да си манекен. Трябва да вдъхваш доверие у драгия зрител, ако той вярва на това, което ти искаш да кажеш и казваш, означава че си добър, в това което правиш.А ако си и манекен-супер.

Разкажете ни нещо за вашето семейство?
Имам най-добрата и обичана майка на света, и най-потайнствения брат. Приятелка в момента нямам и като се замисля: „Причината е в мен“. Ех, как искам да я има, за да спорим...

Днес все по-малко двойки сключват брак. Защо според вас е така?
Защото се страхуват от несигурността на днешния ден, все по-често семействата се разпадат. Аз лично съм старомоден и смятам, че младите трябва да сключват граждански брак, когато желаят да прекарат живота си заедно.

Ако можехте да върнете времето назад, какво бихте поправили във вашия живот?
Не бих променил нищо. Животът не е константна величина. Има и хубаво и лошо, трябва да приемем това и да се учим от грешките си и да се радваме на красивите моменти.

Като човек, който е регулярно на екран, как поддържате външния си вид?
С екип от професионалисти, които също много обичам.

Вашата рецепта за преодоляване на неуспеха?
Както са казали хората, може би е тривиално, но е истина: Това, което не ни убива ни прави по-силни.

Публикувано във Вестник за дома - брой 35 /30.08-05.09.2007/



Тагове:   Митко,   маринов,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rosibel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1019806
Постинги: 85
Коментари: 12
Гласове: 262
Архив
Блогрол