Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2012 22:59 - Вили Сечкова: Не живея по правилата на някоя заучена фраза
Автор: rosibel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 13200 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2012 23:10


image


I Аз съм решителен и самоуверен човек, който знае, че може


 Горещата Вили Сечкова вече не е царица на малките роли в нискорейтингови телевизии. Сега ексманекенката даде всичко от себе си и постигна успех на подиума на „Градски легенди“ по ТВ 2. Всяка неделя красавицата подлага на разпит българските звезди, за да опровергаят клюките, с които те неведнъж са се сблъсквали. В живота си Вили също е чувала по свой адрес подмятания и лъжи, но това вероятно се дължи на бляскавата й външност. След нея често се обръщат и подсвиркват с възхищение, а на скоро всички затаихме дъх, когато водещата захвърли дрехите и се появи разголена в пролетното издание на списание „Максим“.

Талантливата софиянка всъщност е само на 22 години, но проявява силен характер и никой не може да я напъха в клишето на куха манекенка с декоративно присъствие. Тя е решителен и самоуверен човек, който няма нужда да си доказва, каквото и да е било, защото знае, че може. След като грациозно дефилираше, носейки табелата с рундовете в „Сблъсък“, Вили стана водеща и то по думите й съвсем случайно. Още преди да се осъзнае печели кастинга за предаването „Show Buzz“ пo GTV, а със старта на ТV 2 тя блесна в „Градски легенди“, но не за да доказва нещо, а за да забавлява зрителите. В диалога с гостите водещата залага на искреността си и не се притеснява да задава лични въпроси, стига те да не засягат чувствата на хората. А що се отнася до това как би се почувствала на тяхното място Вили твърди, че не се притеснява от нищо и няма въпрос, който да я накара да се почувства неудобно. Колкото до конкуренцията в родния тв ефир, водещата смята, че няма такава. Няма и личност от световна величина, на която да иска да подражва: „Аз искам да съм себе си. Както вече ви казах съм самоуверена и смятам, че не ми е нужен модел за подражание“. Но пък си призна, че й се налага да гледа Канал 3, защото приятелят й не изпуска нищо от света на спорта. Вили също харесва спорта. Тренирала е плуване. Интензивните занимания в басейна обаче й дошли в повече и затова сега го прави само за удоволствие. А когато й остане време ходи на скуош и тенис, не пропуска да посети и залата за фитнес.

image
 

Освен със спорт Вили разпуска и с любимия: „Само като го погледна и забравям за умората“, допълва водещата. За него уточнява само, че именно той е поводът тя да се раздели със светската суета за сметка на „семейни“ занимания като лека вечеря пред телевизора. Красавицата се справя добре и в кухнята. Похвали ни се, че може да готви всичко и то с удоволствие, а най-много обича да си похапва паста.

Въпреки че е водеща на жълто шоу, Сечкова не присъства редовно на светски сбирки. „Отбивам се на такива места само ако имам пряко отношение към събитието или домакините", отича тя. Въпреки че е израснала в центъра на София и не харесва фолка като музика, Виолета не пренебрегва тази тематика. "Нещата там се развиват с гигантски темпове. Уважавам именно мащаба на действие в този бизнес. Не харесвам само образа на "секси жената", който налагат. Ако някой ден имам дъщеря, със сигурност не бих искала да копира визията на някоя от тези дами", категорична е водещата. Може би един ден Вили ще предаде на децата си уроците, които е научила от майка си: “Тя е много интелигентен човек, който е отдал живота си на това да ме възпита добре. Приемам всички нейни съвети и за щастие мога да разчитам ежедневно на тях“. За финал, искахме да завършим с хубаво житейско мото, но ударихме на камък, защото Вили отсече: „Нямам мото. Не живея по правилата на някоя заучена фраза, но определено вярвам, че всичко в живота може да бъде постигнато, стига човек да е здрав и да му се работи“. 


Публикувано във Вестник за дома /брой 29 - 2008/ 




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rosibel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1019564
Постинги: 85
Коментари: 12
Гласове: 262
Архив
Блогрол