Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2010 13:11 - Евгения Трофимчук - Мис Русия учи зрителите на танцови стъпки
Автор: rosibel Категория: Лични дневници   
Прочетен: 14956 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.06.2011 01:15


image

ТВ изява не е нещо ново за Евгения Трофимчук. Дълго време тя води собствено шоу в Русия и е избрана за Мис Русия ТВ 2000 – титла, която се дава не само за красота, а и за професионални постижения. Евгения е шампионка на Русия по Show-Dance и ръководителка на Руския тетатър за движение и пластика, а през 2002-а година в Канада влиза в първата десетка на най-добрите танцьори в света. Много харесва България и има амбицията да представи тук руските режисьорски традиции. Така започна да преподава денсуроци всяка сутрин по тв „7 дни“. „За 10 минутки, освен много сутрешни усмивки, при желание зрителите могат да хванат и някоя стъпка“, допълва собственичката на денсцентър „Арт академи“.

Няколко думи за началото на вашата кариера в телевизията?
Всичко започна когато бях на 12 години. Участвах в регионалния конкурс
за естрадни водещи Мис Конферансие - 92”, и започнаха да получавам различни предложения, като ключово от тях се оказа предложението за работа в най-големия телевизионен ефир. Бях водеща, както на сцена за различни мероприятия фестивали и конкурси, така и в телевизия за младежки и модни тв проекти.

На какви критерии трябва да отговаря една МИС Русия ТВ 2000?
Всяка водеща, освен да е фотогенична на екрана, трябва да има позитивно излъчване, професионално-артистично присъствие, перфектна дикция и много добре да владее родния си език.

Как решихте точно в България да реализирате вашия талант?
Стана много случайно – след уморителни световни турнета дойдох на почивка с моя танцов театър, хареса ни и така вече 5-та година почивам.

image

От вашите родители ли наследихте професията си?
Всъщност баба ми е била балерина, майка ми актриса, но и двете не успяха да се реализират в областта на изкуството. Явно и за двете поколения съм натрупала творческа енергия.

С какво ви привлече нашата страна и лесно ли се адаптирахте към нашите условия?
За милионен път ще повторя „Уважаеми българи, страната, в която живеете е прекрасна и неповторима. На който му харесват екзотични пейзажи, да живее в Африка, аз обичам истински неща – гора, планини, коне, джипове, мотори в планини…ох, увлякох се, исках да кажа - Обичайте родината си!”

Коя денс формация в България и в чужбина бихте определили като ваш основен конкурент?
Честно казано, аз не работя заради конкурентите и никога не ми се налага да анализирам кои са те, защото всички, които работят в този бранш са ми или приятели или колеги.

Кое е новото, различното във вашия Международен денс център Арт Академи?
Държа на професионални инструктори и педагози
. А най-важно човек, който иска да танцува, може да намери разнообразие от танцови стилове в Арт Академи:
улични и популярни танци ( мтв-денс, хип-хоп, фънки, диско, фристайл и др.), народни ( български, македонски, гръцки, сръбски и др.), характерни танци (фламенко, ориенталски танци), дуетни танци ( салса, меренге, бачата и др.), професионална хореография ( джаз денс, модерн техника, балет).
Освен това провеждаме специализирани програми и семинари, като „Мама и аз”, „Танцуваш и отслабваш” и мн. др. Ежегодно организираме денс и арт фестивали в цяла България, за да реализираме творческия потенциал на всички хора, който се занимават с различни изкуства. Тази година започвамe да развивамe и модно направление в Арт-академия, това е Фешън Колеж, който ще започни първите си занятия от среда на март 2008. Задачата на Фешън Колежа е да помогне на всички желаещи, независимо от тяхната възраст и ръст, да изучат тънкостите и тайните в голямата област на КРАСОТАТА И СТИЛА и да намерят своя уникален имидж, с който кариерата и личният им живот ще бъдат обречени на успех.

image

Може ли всяка жена да се запише в центъра, има ли някакво ограничение за възрастта, физически данни и т.н?
В Англия с танц-терапия се лекуват хора на 70 години. Това зарежда с положителна енергия, и естествено поддържа мускулатурата. Независимо на колко години сте или какви физически данни притежавате – най-важно е да имате огромно желание да научите нещо ново, да преживеете безкрайно много положителни емоции и запознанства! И да изхвърлите от главата си старите стереотипи! А записването обичайно става веднага след първото изкарано занятие, разписания на които можете да видите в сайта на АРТ-АКАДЕМИ:

www.art-academy.info

С какво смятате, че ще е полезно предаването за масовия зрител? Какви са очакванията ви?
Освен много сутрешни усмивки, при желание могат и да хванат някоя стъпка, а най-важно да успеят да хванат добро настроение. Никога ни очаквам нищо, просто работата ми е била винаги най-любимото хоби и я правя с голямо удоволствие и се радвам на хубави неща!

Обичате ли да стоите у дома?
Когато имам възможност – да, но ако ме попитате къде е това… у дома, в Русия или България…със сигурност ще ме затрудните с отговора.

Обичате ли да готвите?
Честно нямам много време… Обичам да ям салата със сушени сливи, бадеми, цвекло и моркови, подправени с малко мед и лимонов сок.

Какво ви вдъхновява и мотивира да вървите напред?
Човек винаги трябва да се амбицира и предизвиква за нови постижения и творения… а стимулите могат да бъдат различни. В моя случай това е СЪДБА.


Публикувано в брой 11 /13-19.03.2008/ на Вестник за дома

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rosibel
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1019527
Постинги: 85
Коментари: 12
Гласове: 262
Архив
Блогрол